За нас


Мотелот се наоѓа на влезот во Петровец на 9 км од центарот на Скопје и на 2 км од Аеродромот Александар Велики. Лоциран е на левата страна од патот Маџари -Петровец веднаш до бензинската на Макпетрол.

Мотелот располага со 12 модерно опремени соби и 2 апартмани, рецепција со фоаје, шанк за кафе, просторија за доручек како и летна тераса. Сите соби се модерно опремени со висококвалитетен мебел, климатизирани, со модерни купатила, ЛЦД телевизори со кабловски прием и интернет пристап. Еден од апартманите има спална соба, дневен престој, кујна и сопствена тераса, а другиот е опремен со дневен престој кујна и тераса. Ентериерот на самите соби како и заедничките простории е модерно дизајниран и прилагоден со сите важечки законски прописи.

Надворешниот изглед и партерното уредување се адаптирани согласно со модерните трендови и услови за безбедност.
Мотелот располага со физички обезбеден и ограден сопствен паркинг, 24 часовен мониторинг и видео надзор, со посебен дел за паркирање на велосипеди.

Повелете, Ве очекуваме!